You took something from that can't be replaced

 
Sedan förra gången jag bloggade; så har jag blivit både äldre och smartare, det är ju så att jag har fyllt 18! HIHI men jag har även under den senaste tiden varit ung & dum som man så vackert brukar uttrycka sig. Vid en viss tidpunkt av mitt liv har jag nu känt att jag inte vill leva mitt liv som jag gör just nu.
Därför har jag beslutat att ta stånd för dessa grejer.
 
- Träna mera, stärka min kropp & gå NER i vikt
- Börja umgås med människor som JAG verkligen vill vara med
- Ta tag mer i skolarbetet
 
Detta är tre saker som jag verkligen vill bli bättre på, även vad jag vill kunna hålla och inte bara säga. En del val man gör i livet får man konsekvenser för och en del inte, men jag vill lära mig var den gränsen går innan de skett. Vill inte få konsekvenserna slängda i ansiktet, är trött på att bli SÅRAD. Sårad av folk jag inte känner, av vänner eller av mig själv. Vill vara stark för mig själv och för andra. Vill kunna vara en förebild för någon ANNAN.
 
har många gånger funderat över syftet med att var ungdom, så många känslor och tankar som snurrar, eller är det bara jag som känner så ? Ja jag har många frågor men inga svar. Idag ska jag iaf spendera kvällen med folk j´som jag gillar, MED VÄNNER!
 
Det finns en tjej som har det där lilla extra som jag älskar mer än något annat, hon har alltid varit där för mig. Nu senast när jag gjort ett så dumt beslut så var jag SÄKER på att hon skulle bli så besviken och arg på mig men inte, hon visade sig vara så sjukt stöttande och snäll till mig. medans endel andra blev arga, skattade åt mig eller till och med blev avundsjuka, en inte du. GUD den bruden är så jävla bra I LOVE U <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback