TORSDAG IDAG

Ja som sagt är det torsdag idag och jag är ledig i morgon! wiho, så lycklig, haha jag jobbar just nu i köket så börjar klockan SEX på morgonen... inte så jobbigt att gå upp som jag först trodde men det är SÅ svårt att somna tidigt, uschaaa. men iaf har varit i väg till både gekås och stan.
       Hittade lite smått och gott på gekås, så som en sommarklänning, bikini solglasögon och en ring. de andra var lite grejer som deo och sånt man alltid behöver. när vi åkte dit fick jag även reda på att Carro var på väg dit sammtidigt så det blev till att vandra runt där inne tillsammans med henne & Allis.
       På stan idag då så köpte jag endast mat, sushi och en bikini underdel, svarta för de kan man använda till allt i princip. De kostade bara 20kr så var ett självklart köp. Men hade en super mysig dag tillsammans med Fanny & Carro vilket var huvudsaken. Så nu hoppas jag att alla ni med ska få en mysig kväll så hörs vi en annan dag.
 
 
 
puss/f

MÅNDAG

hejsan, nu var det ett tag sen sist, men har haft massa i skolan och var de sommar lov, och jobb! men tänkte bara snabbt kolla in här lite och såg då att det hade trillat in en kommentar, där stog det såhär..
 
- läste din blogg förr, och då skrev du jätte mycket om moa och hon bloggade här också. Varför skriver du inte mer om henne eller varför slutade hon att blogga?:) har frågat innan, hoppas på att få svar nu!
 
tänker inte gå på dette eftersom att jag redan lagt allt bakom mig, men de var så att jag och moa slutade umgås och gick helt enkelt skilda vägar med våra liv. har ingen kontakt med varann vilket jag inte har något imot, men visst en del sakanar man la eftersom vi ändå var vänner. men som sagt vi gick skilda vägar och så är det i livet.
 lev i nuet och se aldrig tillbaks på dina misstag, ta varje dag som den kommer.
 
kommer inte att ta upp detta igen så behövs inte ha fler frågor om det, kände att jag snabbt kunde förklara hur det låg till eftersom jag fått frågor på det tidigare så ah här har ni !
 
i alla fall idag är det endast 12 DAGAR kvar tills jag och Issapissa drar till Böda ( Öland ) haha taggar till tusen ska bli så sjukt underbart en vecka med världens bästa tjej och hennes familj med massa sol och bad, en och annan grogg hoppas vi la med på. men nu ska jag ta och slänga på en film så hörs vi en annan dag, ha de gött haj!
 
 
 
puss/ f

I våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt

Var väll några dagar senaste jag skrev här men som jag sa tidigare så är denna bloggen förtillfälligt endast ett sätt för mig att skriva av mig. och känner att efter den senaste tidens all drama så var det dags att få skriva lite. Som alla vet så börjar det bli dags för studenten för många ocg min skola har det redan nästa vecka, och jag kan ju säga att man redan ganska snabbt har tröttnat på allt tjöt om VI HAR TAGIT STUDENTEN och all sån skit! ni hat inte tagig studenten ännu och inte en jävel bryr sig om att ni skirker i korrideren, talar inte bara för mig själv just nu utan vet att det är fler som håller men så snälla tagga ner. Antagligen kommer jag att göra likadant om två år men ska försöka komma ihåg hur jobbigt det var för alla dnra att lyssna på det.
 
Under den senaste tiden så har det nog inte hänt så jätte mycket! har festat varit med kompisar och Pluggat som en riktig dåre! men nu är allt klart och betygen är satta så hoppas att det har gått bra, de mesta betygen vet jag redan vad jag kommer att få och de andra kurserna håller på ända in i trean så får inte så många betyg detta året. ähm har även varit iväg och fått mitt håt slingat en gång till så nu är det riktigt blont och fint!
 
OM 34 DAGAR ÅKER JAG OCH BÄSTA ISABELLE TILL BÖDA WOHOOO!!!
 
 
puss/f