you make me wanna believe

 
 
ja som ni säkert vet så är det en hel evighet sen jag senaste uppdaterade mig. men har sagt det innan och säger det igen, denna bloggen är ett sätt för att få uttrycka mina känslor i ord, istället för att hålla det inom mig.
 
har under den senaste veckan insett hur mycket jag faktiskt vill ha en pojkvän, mina närmaste vänner har pojkvän/flickvän och är självklart så glad för deras skull. Men känner på ett sätt att jag med skulle vilja uppnå den lycka tilsammans med någon. Visst har jag som många andra påpekat när andra tjatar om att de vill ha förhållande osv, men har känt att det faktiskt inte skulle sitta fel med att ha någon att få kalla MIN. Att få ha någon att bry sig om och att få hålla om, om nätterna även någon som får mig att vara rädd att förlora.
 
Det är en sak med vänner de riktiga vännerna förlorar du aldrig det löser sig, men tänk att ha någon som man känner att JAG vill inte göra något som gör att jag mister DIG, visst så känner jag inte att det är okej att tänka så om en vän. Men ni förstår säker hur jag menar! Har faktiskt tidigare ALDRIG haft ett seriöst förhållande men bara för det så betyder det inte att jag som så många andra inte vill ha det.
 
så nu har ni fått höra lite av vad jag hade på hjärtat, vet även att det inte är så många som tittar in här så på så sätt behöver jag inte oroa mig över att hela världen nu vet vad jag känner, utan att DU som faktiskt läser detta just nu, antagligen känner mig såpass bra eftersom DU fortfarande kollar denna tråkiga blogg inte är så Big Deal om du läser det, eller så är du bara ännu en läskig stalker. HAHAH nejnej nog om detta!
 
 
You used to be the star shining so bright, but now you have faded away, I guess I was never enough in your eyes to stay- ta vara på alla stunder, du vill inte förlora någon för det är något man aldrig glömmer. "just be you and nobody else"