Get It Right - Glee Cast

Har precis gråtit ögonen ur mig själv framför ett avsnitt av Glee, kanske är en lite töntig serie men så BRA! Kan sitta i flera timmar och kolla mig igenom flera avsnitt som jag redan har sett, men kan gråta och skratta PRECIS lika mycket som jag gjorde första gången jag såg de. Men ett avsnitt som verkligen har fastnat är när det är final i DM och Rachel sjunger en originalsong Get It Right får rysningar på hela kroppen och gråter floder, vet inte varför men det är något i den texten som verkligen kan få igång ens känslor. antar att jag har så lätt att relatera till låten, då jag kan känna igen mig i det som hon sjunger. 
 
Iaf nu har ni nog alla blivit nyfikna på hur denna låten går, och ja det är en Tjejlåt men killar kan också tycka att den är bra beroende på om de lyssnar på texten eller enbart själva låten i sin helhet. men men nu ska jag se om jag lyckas få in länken här men tror de ska gå bra, och se de gjorde det ju!
 
 
 
puss/f

Shouldn't be a good in goodbye - Jason Walker

Idag har varit en sån där RIKTIG pluggdag, har gjort färdigt en enkelska inlämmning och HALVA egelska grammatikboken, uscha har inte varit speciellt kul men det var nödvändigt!

imorgon var tanken först att åka till Isabelle för att sola och dricka lite bärs med henne och Linnéa men varken väder eller tiden tillåter det. Då vi tydligen skulle till de GULA varuhuset Gekås. får la se vad jag kommer lägga pengarna på. Antagligen bara massa onödiga grejer som vanligt...
 
en liten gammal bild bjuds de på idag, puss/f

wherever you go - Ron Pope🎵

hemma från skåne nu har varit där på studieresa, kunde inte ha blivit mkt bättre än den var. tillbringade hela dagarna med Isabelle och Linnéa, undebart har även fått första doppen avklarat! kanske blir att jag uppdaterar lite mer om detta eftersom det faktiskt är något vettigt att skriva om , hahah ha en fortsatt bra onsdag puss/f
 
 
˜